30 november: Showcase informatiebeveiliging Smart Cities

In een wereld waarin alles in toenemende mate in verbinding staat met elkaar, is het veilig beheren van je data cruciaal. Wanneer je organisatie werkt met gevoelige informatie, is een allesomvattende, goed doordachte en lange termijn Cyber Security strategie van groot belang. Daarom organiseert het Department for International Trade (D.I.T.) van de Britse Ambassade Den Haag de eerste Nederlands-Britse Cyber Security Showcase.

Innovaties rondom Cyber security

D.I.T. brengt de 25 meest innovatieve Nederlandse en Britse bedrijven in de Cyber Security Showcase bijeen en geeft ze de mogelijkheid om hun kennis, producten en services tentoon te stellen. Tevens geven verschillende keynote speakers inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyber Security. De Cyber Security Showcase vindt plaats op 30 november 2016 in het Hilton Den Haag. Er zullen zowel Britse als Nederlandse sprekers aanwezig zijn die de behoefte aan en urgentie van sterke Cyber Security duidelijk maken. Deze korte lezingen worden afgewisseld met pitches waarin de deelnemende bedrijven hun oplossingen voor hedendaagse Cyber Security dreigingen presenteren. Hiernaast is er op de expositie gedurende de hele dag de mogelijkheid om de bedrijven persoonlijk te ontmoeten.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit de volgende Key Note sprekers:

  • Sir Geoffrey Adams, British Ambassador to the Netherlands
  • Patricia Zorko, Deputy National Coordinator for Security and Couterterrorism
  • Nick Alexander, Head of International and Cyber Defence – Cabinet Office
  • Elsine van Os, Founder & CEO Signpost Six
  • Hans de Vries, Head National Cyber Security Centre Netherlands

De dag wordt afgesloten met een netwerk receptie gehost door Sir Geoffrey Adams, Ambassadeur van het Verenigd Koninkrijk in Nederland. Het volledige programma vind je hier.

Meer informatie en aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden voor dit event. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nick Breukelman van de Britse ambassade.

Je kunt niet meer reageren.